Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Shower Select - Ventil pod omietku na 3 spotrebiče, chróm 15764000

Výrobca: Hansgrohe Série: Shower Select Kat. č.: 15764000

Select! Radosť zo sprchovania jediným stlačením tlačidla Po osadení... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
621,12 €
Naša cena
372,67 € s DPH (310,56 € bez DPH)

Skladom 3 ks
Zajtra odosielame

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Nutné dokúpiť

Pre dlhšiu životnosť produktu

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Select! Radosť zo sprchovania jediným stlačením tlačidla

Po osadení ventilu Hansgrohe ShowerSelect na tri funkcie bude celé ovládanie sprchy ukryté v stene, t. j. pod omietkou. (Vyžaduje sa použitie základného telesa iBox universal na inštaláciu pod omietku.) Odborník potom osadí k elegantne skrytej technológii štvorcovú chrómovanú súpravu s troma tlačidlami Select. Pri sprchovaní môžete medzi hornou a ručnou sprchou a jednotlivými prúdmi vody prepínať stlačením tlačidla – najčistejšia radosť z voľby!

Toto výrazne ploché riešenie pod omietku skvele vyzerá a prispieva k voľnosti pri pohybe, pretože pri sprchovaní nezavadzia žiadna vystupujúca batéria. Nadčasovo moderný design ovládacieho ventilu je zredukovaný na minimum, preto sa z ventilu stáva zaujímavý prvok, ktorý harmonicky splynie s interiérom každej kúpeľne.
Je možné ho kombinovať s mnohými batériami Hansgrohe (Select) určenými na umývadlo, k bidetu, do sprchy alebo vane.
Na nastavovanie teploty je vhodný zladený termostat Hansgrohe ShowerSelect s ovládaním pomocou otočných gombíkov na inštaláciu pod omietku. Vnútorné technické usporiadanie ventilu sa vyznačuje dômyselným riešením, exkluzívnym vypracovaním a vysokou odolnosťou – ako je pre značku Hansgrohe typické. Tlačidlá Select vyzerajú atraktívne, sú odolné proti odieraniu a označené zrozumiteľnými symbolmi – ideálne pre deti, starších používateľov a osoby so zníženou pohyblivosťou.

Zvoľte si používateľsky príjemný designový ventil značky Hansgrohe, ktorý vám umožní jednoduchým stlačením tlačidla ovládať sprchu a meniť druhy prúdu!

Technické parametre

  • 3 spotrebiče
  • súčasné použitie viacerých spotrebičov
  • ventil Štart/Stop na ovládanie spotrebičov
  • prietokové množstvo: 30 l/min
  • súčasťou dodávky: rozeta, inštalačný blok

Inštalácia na montážne teleso, ktoré nie je súčasťou dodávky. (viď súvisiace výrobky)

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
15764000
EAN:
4011097719832
Záruka:
2 roky

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

Select (v kúpeľni)

Jedným stlačením zmeníte typ prúdu či druh sprchy. S tlačidlom Select je možné batérie obsluhovať veľmi jednoducho. Stlačením tlačidla sa voda nielen spúšťa a zastavuje, ale taktiež ním je možné u ručnej alebo hornej sprchy prepínať jednotlivé typy dýz. U termostatu je možné vďaka tejto integrovanej technike úplne presne púšťať a zastavovať prúd vody, aj voliť rôzne sprchy. V prípade potreby môžete batériu ovládať bez použitia rúk, pretože tlačidlo je možné prepínať intuitívne rukou alebo lakťom. Tlačidlo Select Hansgrohe garantuje jednoduchosť každý deň a je ideálne pre všetkých, ktorí ocenia komfortný a príjemný zážitok zo sprchovania.

Produkty série Shower Select

Produkty série Shower Select

Dokonalú reguláciu teploty a intenzity vodného prúdu získate spolu s batériami pod omietku zo série ShowerSelect. Regulácia teploty a prúdu vody je intuitívna a presná. Vďaka zabudovaným technológiám sa navyše vyhnete nepríjemným teplotným výkyvom počas sprchovania či napúšťania vane. Vybrať si môžete z radu nadčasových dizajnov. Obohaťte svoju kúpeľňu o kruhové alebo štvorcové rozety s originálne riešenými, minimalisticky ladenými ovládacími prvkami. K dispozícii je aj niekoľko variantov povrchových úprav. Súčasťou série sú aj podomietkové ventily a predlžovacie rozety.

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
hore