Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Metris Classic - Vaňová páková batéria, chróm 31478000

Výrobca: Hansgrohe Série: Metris Classic Kat. č.: 31478000
Doprava zadarmo
výpredaj

Klasicky elegantná a kvalitná batéria predstavuje viac dizajnu a... Zobraziť celý popis

Tento produkt už nepredávame.

Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Produkty 2.akosti

Pre dlhšiu životnosť produktu

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Klasicky elegantná a kvalitná batéria predstavuje viac dizajnu a väčšiu bezpečnosť v okolí vane

Vaňová páková batéria Metris Classic na inštaláciu na stenu predstavuje exkluzívny kúpeľňový dizajn so zaoblenými líniami. Klasicky elegantná batéria nadčasovo splynie s prostredím akejkoľvek kúpeľne. Zladené batérie Metris Classic sú v ponuke aj k umývadlu, bidetu a do sprchy, čo zaručuje harmonicky ucelený vzhľad. Batéria zaujme aj exkluzívne technicky riešeným vnútorným usporiadaním. Patentovaný keramický zmiešavací systém sa vyrába v našom domovskom závode na výrobu kartuší v nemeckom Schwarzwalde a zaručuje hladkú obsluhu a rovnomerný prúd vody.

Vďaka akustickému pohlcovaču sa batéria vyznačuje tichým chodom, pripojenie rukoväti Boltic zasa zaručuje, že sa páka ani pri dlhodobom používaní neuvoľní a nebude sa kývať. Spätný ventil zabraňuje návratu použitej vody do rozvodov pitnej vody, čím zaručuje požadovaný hygienický štandard. Bezpečnosť má v spoločnosti Hansgrohe najvyššiu prioritu – nastaviteľný obmedzovač teploty zabraňuje tomu, aby bola vytekajúca voda príliš horúca, čo je ideálne pre deti a starších používateľov. Túto batériu možno použiť aj s prietokovými ohrievačmi vody.

V batérii sa k vode primieša veľkorysé množstvo vzduchu (funkcia AirPower). Prúd vody je preto plnší, mäkší a menej sa rozstrekuje. Usadeniny vápnika a ďalšie nečistoty ľahko odstránite, keď prejdete prstom cez pružnú silikónovú vložku (funkcia QuickClean).

Zvoľte si túto používateľsky príjemnú prémiovú vaňovú batériu Hansgrohe – získate vyššiu kvalitu a bezpečnosť pri kúpaní a sprchovaní!

Technické parametre

  • vyloženie 123 mm – 128 mm
  • etážky
  • rozstup stredov: 150 mm ± 12 mm
  • normálny prúd
  • prietok prívodom k ručnej sprche (pri 0,3 MPa): 17 l/min
  • prietok vaňovým výtokom (pri 0,3 MPa): 20 l/min
  • keramická kartuša
  • nastaviteľné obmedzenie teploty
  • s automatickým spätným nastavením
  • spätný ventil
  • s protihlukovou izoláciou
  • vhodné na používanie s prietokovým ohrievačom

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
31478000
EAN:
4011097606101
Záruka:
2 roky
Typ:
klasická
Rozstup [mm]:
150
Ovládanie:
Výbava:
bez sprchy
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

AirPower

Technológia, ktorá obohacuje vodu nasávaným vzduchom a vytvára tak plnšie, ľahšie a mäkšie kvapky. Na jeden liter vody pripadnú cca. tri litre vzduchu. Stačí pohľad na vodu vytekajúcu z kohútika batérie alebo na disk vodných lúčov u sprchy a zistíte, aké výhody AirPower prináša. Táto technológia ticho a spoľahlivo zväčšuje objem každej kvapky a znižuje nepríjemné striekanie vody. Perliaci sprchový dáždik AirPower pohltí Vaše telo a vytvorí príjemný pocit blaha. Výsledok pocítite ihneď na vlastnej koži. 

QuickClean

Vďaka praktickej technike QuickClean je možné usadeniny vodného kameňa odstrániť jednoduchým prejdením prstom. Perlátor batérií aj dýzy spŕch sú vybavené pružnými silikónovými výstupmi, na ktorých ľahko odstránite usadeniny vodného kameňa. Takto ošetrované výrobky zostávajú dlhšie funkčné, majú dlhšiu životnosť a predovšetkým aj rovnomerný tok vody.

Produkty série Metris Classic

Produkty série Metris Classic

Pákové umývadlové, sprchové, vaňové a bidetové batérie série Metris Cassic sa neboja tvarových experimentov. Atypickým spôsobom pracujú s kombináciou rovných plôch a zaoblených línií. Umývadlové batérie je možné získať v rôznych výškach, vaňové a sprchové batérie vo verzii pod omietku, na okraj vane či na stenu. Batérie sú navyše vybavené špeciálnou technológiou, ktorá znižuje spotrebu vody až o 50 %, pričom zachovávajú dostatočný komfort vodného prúdu. Zvolením série Metris Cassic tak získate nielen originálny, ale aj praktický kúpeľňový prvok.

Doprava zadarmo
výpredaj
296,27 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
výpredaj
389,76 € s DPH
Skladom
Odosielame v utorok 2. 4.
hore