Preskočiť na hlavný obsah

Grohe Eurosmart - Páková drezová batéria, chróm 30305000

Výrobca: Grohe Série: Eurosmart Kat. č.: 30305000
Doprava zadarmo
výpredaj

Kuchyňa je miesto, kde sa do súčasnosti realizuje alchýmia. A k tomu... Zobraziť celý popis

Tento produkt už nepredávame.

Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Produkty 2.akosti

Pre dlhšiu životnosť produktu

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Kuchyňa je miesto, kde sa do súčasnosti realizuje alchýmia. A k tomu sú potrební spoľahliví a kvalitní pomocníci. Jedným z nich môže byť aj páková drezová batéria GROHE Eurosmart, ktorá ponúka kvalitné materiály, precízne spracovanie, nadčasový design a vynikajúcu funkčnosť. Navyše je vybavená praktickou vyťahovacou duálnou spŕškou, ktorá vám umožní ľahšie umyť potraviny, ale tiež napríklad napustiť vyššie hrnce. Je možné prepínať medzi normálnym a sprchovým prúdom, pričom po dokončení sprchovania je nastavené automatické spätné prepínanie na perlátor.

Páková drezová batéria GROHE Eurosmart stavia na nízky otočný výtok, ktorého rádius je 88 stupňov. Batéria má integrovaný obmedzovač teploty a tiež variabilne nastaviteľný obmedzovač prúdu. Máte teda spotrebu vody pod kontrolou. Skvelé ovládanie páky zabezpečuje keramická kartuša s technológiou GROHE SilkMove, vďaka ktorej sa navždy zbavíte nepríjemného preskakovania pri ladení požadovaného prúdu a intenzity vodného prúdu. Pôsobivé sú tiež žiarivo lesklé povrchy, ktoré miestnosti dodávajú punc luxusu. Ich údržba je jednoduchá nielen vďaka hladkým tvarom batérie, ale tiež vďaka technológii GROHE StarLight, ktorá im navyše poskytuje aj odolnosť proti poškriabaniu a usadzovaniu nečistôt.

Páková drezová batéria DN 15

  • nízky otočný výtok, rádius 88°
  • jednootvorová montáž
  • GROHE StarLight® chrómový povrch
  • keramická kartuša s technológiou
    GROHE SilkMove® 35 mm
  • s integrovaným obmedzovačom teploty
  • vyťahovacia duálna spŕška – prepínanie medzi normálnym a sprchovým prúdom
  • prepínanie: perlátor/SpeedClean sprchový prúd
  • automatické spätné prepínanie na
    perlátor
  • variabilne nastaviteľný obmedzovač prietoku
  • samostatné vnútorné rozvody – bez olova a niklu
  • rýchlomontážny systém
  • zaistené proti spätnému toku

Technické informácie

Výrobca:
Grohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
30305000
EAN:
4005176343285
Záruka:
5 rokov
Ovládanie:
Farba:

Výrobca Grohe

GROHE je popredným svetovým výrobcom sanitárnej techniky a globálnou značkou zameranou na poskytovanie inovatívnych vodných riešení. Produkty značky GROHE sa už desaťročia opierajú o kľúčové hodnoty spoločnosti, teda technológiu, kvalitu, design a udržateľnosť prírodných zdrojov. Len v priebehu posledných desiatich rokov získalo GROHE viac než 300 prestížnych ocenení za design a inovatívne technológie. GROHE sa špecializuje na výrobu vodovodných batériítermostatických batériíspŕchsprchových setovumývadiel i sprchových toaliet

Technológia

Prehľad technológií

StarLight

Neustále zlepšovanie v priebehu posledných rokov viedlo k jedinečne prepracovanému procesu pokovovania na výrobu silného a skvelého povrchu. Grohe StarLight. Táto technológia je skrátka zárukou dokonale trvanlivého produktu, nezávisle na konkrétnej farbe. Dokonale spracované, trvanlivé povrchové úpravy sú navrhnuté pre maximálnu odolnosť voči poškriabaniu a znečisteniu, čím zaručujú jednoduchú údržbu a dokonalý vzhľad po veľa rokov.

SpeedClean

Koniec usadzovaniu vodného kameňa. Vďaka silikónovým dýzam EasyClean stačí vodovodnú batériu po použití jednoducho zotrieť prstami. Všetok vodný kameň tým bude preč. Už žiadne zoškrabovanie, drhnutie a používanie agresívnych čistiacich prostriedkov.

SilkMove

Jedine zmiešavacie jednotky Grohe ponúkajú jedinečnú technológiu Grohe SilkMove. Bohatá, hladká manipulácia s našimi pákovými zmiešavacími jednotkami vyjadruje špičkovú kvalitu a prevahu našej značky. Kartuša Grohe SilkMove poskytuje plynulé a presné ovládanie prúdu a teploty vody.

Zero

Zero = najčistejšia pitná voda. Batérie s touto technológiou disponujú špeciálnym vnútorným vedením vody, vďaka ktorému zaistia možný výsledok v kvalite vody vychádzajúcej z kohútika. Separované vnútorné rozvody zaručujú, že voda nepríde do styku s olovom alebo niklom. 

Produkty série Eurosmart

Produkty série Eurosmart

Univerzálne ladená séria vodovodných batérií sa pýši hladkými líniami a hodí sa ku všetkým štýlom. Použité moderné technológie zabezpečujú jednoduché ovládanie a dlhú životnosť. Eurosmart batéria je vhodná aj do štartovacích bytov alebo do domácností na prenájom, pretože kombinuje vysokú kvalitu, jednoduchý dizajn a zároveň je ekonomicky príjemná. Na vyladenie domácnosti môžete zvoliť vaňovú, sprchovú, umývadlovú, drezovú alebo bidetovú batériu, vždy v pákovom vyhotovení.

Doprava zadarmo
64,48 € s DPH
Skladom 31 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
60,89 € s DPH
Skladom 88 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
69,41 € s DPH
Skladom 21 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
65,76 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
83,64 € s DPH
Skladom 13 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
akcie
52,00 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
66,91 € s DPH
Expedícia obvykle do 21 dní.
Doprava zadarmo
88,66 € s DPH
Expedícia obvykle do 21 dní.
Doprava zadarmo
52,85 € s DPH
Skladom 6 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
hore