Preskočiť na hlavný obsah

Aqualine Zoja - Umývadlová skrinka 93 cmx74 cmx34 cm, biela 51094

Výrobca: Aqualine Série: Zoja Kat. č.: 51094

Nová generácia klasických skriniek umývadlo Umývadlo a nožičky nie sú... Zobraziť celý popis

Tento produkt už nepredávame.

Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Môže sa vám hodiť

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Nová generácia klasických skriniek

umývadlo

  • Umývadlo a nožičky nie sú súčasťou umývadlovej skrinky. Vhodné typy nájdete v príslušenstve.

    ZOJA - nová generácia kúpeľňového nábytku. Moderný dizajn umývadiel je zladený s ostrými hranami skriniek a podčiarknutý elegantnými plochými úchytkami v chrómu. Skrinky sú závesné, ale možno ich opatriť aj podpernými nohami pre jednoduchšiu inštaláciu. Povrch skriniek je ponúkaný v lesklej bielej alebo v matnom dekore mali wenge. Túto kolekciu možno samozrejme kombinovať so širokou ponukou doplnkových skriniek, zrkadiel a galériek. Ceny i rozmery sú uvedené bez nožičiek.

    Nábytok je dodávaný v zmontovanom stave, pripravený na okamžitú inštaláciu.

    Nevystavujte nábytok trvalej vlhkosti a styku s vodou. Kúpeľňu vždy riadne odvetrajte. Pri skrúteniu korpusu skrinky môže dôjsť k poruche funkcie aretačnej mechanizmov. Proti prípadnému zatekaniu vody do skrinky použite silikónový tmel.

Tento produkt Vám môže byť doručený bez originálneho obalu. Dôvodom je ochrana produktu proti poškodeniu v priebehu prepravy k Vám.

Technické informácie

Výrobca:
Aqualine
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
51094
EAN:
8590913837104
Záruka:
2 roky

Výrobca Aqualine

Značka AQUALINE sa zameriava na zákazníkov, pre ktorých je nízka cena dôležitým kritériom v ich rozhodovaní o kúpe produktu. Filozofia tejto značky je postavená na tom, že nekladie dôraz na prepracovaný design ani nesleduje aktuálne módne trendy. Výsledkom sú však cenovo dostupn vodovodné batériesprchové kútytoalety či kúpeľňové doplnky, ktoré si môže dovoliť každý. 

Produkty série Zoja

Produkty série Zoja

Skvele vyzerajúci a veľmi funkčný kúpeľňový nábytok vie silno ovplyvniť celkovú atmosféru miestnosti. Aj vďaka nemu môžete svojej kúpeľni vtisnúť osobitosť a štýl. Môžete si vybrať nielen z rôznych priestorových rozvrhnutí skriniek, ale voliť môžete aj medzi viacerými dekormi, ktorým určite dominuje mali wenge. Siahnuť môžete po vkusných skrinkách pod umývadlo pre rôzne typy umývadiel, závesných skrinkách, samostatne stojacich vysokých skriniach, ale aj zrkadlách, z ktorých niektoré sú vybavené aj LED osvetlením či policovým systémom.

hore